Conditii de utilizare

1. Introducere

Societatea care administreaza site-ul https://www.foto-amir.ro, numit in continuare www.foto-amir.ro, este FINTRADE CONSULTING S.R.L. din Oradea, Str. Roman Ciorogariu Nr.5, Judetul Bihor, denumita pe mai departe Foto Amir. Societatea este înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J5/1085/2007 și are codul unic de înregistrare RO21621981. Intreg continutul acesteii pagini este protejat de Legea Drepturilor de Autor. Informatiile, imaginile si fisierele video de pe acest blog nu pot fi folosite pe alte bloguri, siteuri, radio, tv, ziare sau alte canale media fara consimtamantul scris al Foto Amir.

2. Obiectiv

Foto Amir a creat site-ul www.foto-amir.ro pentru a-si informa toti clientii privitor la produsele oferite de catre aceasta. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra este conditionata de catre respectarea conditiilor generale de acces si utilizare prezentate mai jos. Atunci cand accesati, vizitati sau utilizati site-ul www.foto-amir.ro, acceptati in mod implicit si neconditionat acesti termeni si aceste conditii, motiv pentru care va rugam sa cititi cu atentie aceste conditii.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii Foto Amir distribuite in Romania si nu atrag responsabilitatea societatii.
Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producatori, si de asemenea, in limita stocului disponibil. Facem eforturi pentru a ne asigura de acuratetea informatiilor prezentate pe site dar nu ne asumam raspunderea pentru posibile erori. Foto Amir nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. In cazul in care un produs comandat nu etse pe stoc, veti fi contactat de catre un reprezentatnt al Foto Amir pentru a va informa despre acest fapt.
Imaginile publicate pe site au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Foto Amir si furnizorii sai isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Descrierile produselor prezentate in site-ul www.foto-amir.ro, sunt puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarui producator.
Orice reclamatie privind starea produselor va fi adusa la cunostinta Foto Amir in maximum 24 de ore de la receptionarea lor, urmand ca aceasta sa fie solutionata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Oradea. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce comanda unul sau mai multe dintre produsele noastre.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile includ TVA dar nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care acest lucru este specificat in mod expres. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de reprezentantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. Mentionam ca nu exista o limita de pret minima a comenzii. De asemenea, Foto Amir isi rezerva drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate.

5. Conditii de utilizare a Site-ului

Foto Amir acorda permisiunea uitilizarii site-ului www.foto-amir.ro in urmatoarele conditii:
• Utilizatorul se obliga sa foloseasca informatiile de pe site-ul www.foto-amir.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Foto Amir fara acordul scris al acesteia.
• Este interzis sa folositi site-ul www.foto-amir.ro pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea.

6. Protejarea informatiilor personale

Informatiile furnizate catre Foto Amir sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse respective efectuarea comenzilor si emiterea facturilor conform legilor in vigoare.
Foto Amir nu incurajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
Foto Amir isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii, si de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

7. Modalitati de comanda a produselor

• Prin email la adresa: info@foto-amir.ro
• Pe site-ul www.foto-amir.ro
Indiferent de modul de transmitere a comenzii (prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul sau a primirii acesteia in momentul livrarii de catre curier a produsului. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii telefonic sau prin email, discutiile telefonice, prin e-mail sau prin orice alte metode, cu personalul Foto Amir sau cu companiile furnizoare de servicii ale Foto Amir, nu constituie acceptari ferme ale comenzii, si, deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

8. Modalitati de plata:

• Plata Ramburs
Plata ramburs se va face in cazul in care doriti sa achitati produsele cu numerar in momentul in care va sunt livrate de catre operatorul serviciului de curierat rapid. In cazul platii ramburs trebuie sa specificati daca adresa de livrare este aceeasi cu adresa de facturare. Daca aceasta este diferita va rugam sa nu uitati sa specificati adresa de livrare la optiunea de finalizare a comenzii.
• Plata prin numerar direct la sediul Foto Amir din Oradea, Bulevardul Decebal, Nr. 14

9. Livrarea produselor

Livrarea se face prin curier rapid sau prin ridicare de la sediul nostru. Coletul va ajunge la adresa specificata de dumneavoastra de regula in termen de 5 zile lucratoare. Atentie! Din cauza programului firmei de curierat, sambata si duminica nu se fac expedieri iar livrarile se fac doar in zilele lucratoare si in intervalul orar 09- 17.

10. Garantii produse

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, cu exceptia consumabilelor, beneficiaza de conditii de garantie conforme legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile associate acestora precum si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Foto Amir. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa info@foto-amir.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare. In situatia constatarii unei defectiuni, produsele, insotite obligatoriu de Certificatul de Garantie emis de Foto Amir se vor trimite spre solutionare la adresa de service si garantii, mai jos mentionata:

Foto Amir din Oradea, Bulevardul Decebal, Nr. 14, Judet Bihor
Fara prezentarea documentelor aferente, produsele nu vor fi primite in garantie.
Garantia produsului defect va fi onorata fie direct de catre Foto Amir pentru produsele importate direct de acesta, fie de colaboratorii nostri.

11. Exonerare de obligatii privind garantia

Foto Amir este exonerat de obligatii daca defectarea s-a produs din cauza nerespectarii de catre consumator a instructiunilor de instalare, punere in functiune, utilizare, intretinere, manipulare, transport si depozitare, cuprinse in documentatia care insoteste produsul.
Asadar, garantia nu acopera nici unul din cazurile de mai jos:
• Folosirea altor consumabile sau accesorii decat cele indicate de Foto Amir in documentatia care insoteste produsul;
• Deteriorarea produsului ca rezultat al utilizarii inadecvate, inclusiv: tratamente care duc la deteriorari sau modificari fizice estetice sau de suprafata; neinstalarea sau neutilizarea produsului in scopul normal al acestuia; neintretinerea produsului conform instructiunilor; reparatiei sau incercarii de reparatie a echipamentelor de catre persoane care nu sunt autorizate de Foto Amir; neglijentei in utilizare; accidentelor, incendiilor, lichidelor, produselor chimice, altor substante, inundatiilor, vibratiilor, caldurii in exces, prafului, ventilatiei inadecvate, caderilor de tensiune, tensiunii de alimentare incorecta, radiatiilor, descarcarilor electrostatice, inclusiv trasnete, alte forte si socuri mecanice externe. deteriorarii chip-urilor (ciobite, zgariate, rupte); utilizarea cernelurilor necorespunzatoare fiecarui produs in parte

12. Dreptul de returnare a produselor

Vă atragem atenția că Foto Amir (www.foto-amir.ro) comercializează si produse personalizate în mod clar, precum: fotografii tipărite ale clienților, albume foto, tablouri canvas personalizate și că aceste produse nu pot fi returnate, conform legislației în vigoare.
Atunci când plasați o comandă direct pe site-ul www.foto-amir.ro sau prin email la info@foto-amir.ro confirmați că sunteți conștienți că produsele personalizate nu se pot returna și că sunteți de acord cu această prevedere precum și cu termenii și condițiile site-ului nostru.
lui nostru.

Comentariile nu sunt permise.